Bebekler için kuzu kıymalı çorba hazırlarken, en dikkat çeken nokta hangi sebzeleri kullanacağınız. Havuç ve patates dışında, bezelye ve kabak gibi sebzeleri de eklemek, besin değerini artırıyor mu? Ayrıca, kuzu kıymasını pişirirken suyunu salıp çekene kadar kavurmanın önemini nasıl buluyorsunuz? Sebzelerin yumuşamasını beklemek gerektiğine dair 20-30 dakika pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre mi önerirsiniz? Blendırdan geçirip pürüzsüz hale getirdikten sonra, ısı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz? Bebeğin damak tadına uygun olmasını sağlamak için hangi denemeleri yapıyorsunuz?
Bebekler için kuzu kıymalı çorba hazırlarken, en dikkat çeken nokta hangi sebzeleri kullanacağınız. Havuç ve patates dışında, bezelye ve kabak gibi sebzeleri de eklemek, besin değerini artırıyor mu? Ayrıca, kuzu kıymasını pişirirken suyunu salıp çekene kadar kavurmanın önemini nasıl buluyorsunuz? Sebzelerin yumuşamasını beklemek gerektiğine dair 20-30 dakika pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun bir süre mi önerirsiniz? Blendırdan geçirip pürüzsüz hale getirdikten sonra, ısı kontrolünü nasıl yapıyorsunuz? Bebeğin damak tadına uygun olmasını sağlamak için hangi denemeleri yapıyorsunuz?
Cevap yaz