Bebeğim için katı gıdalara geçiş dönemindeyim ve makarnayı ne zaman verebileceğimi merak ediyorum. 6. ayda katı gıdalara başlaması gerektiğini biliyorum ama makarna için 8. ayı beklemem gerektiği söyleniyor. Peki, bu süreçte bebeğim için doğru makarna türünü nasıl seçebilirim? Glütensiz veya tam buğday makarna tercih etmek mi daha iyi olur? Ayrıca, makarnayı nasıl hazırlamam gerektiği konusunda da bir öneri var mı?
Bebeğim için katı gıdalara geçiş dönemindeyim ve makarnayı ne zaman verebileceğimi merak ediyorum. 6. ayda katı gıdalara başlaması gerektiğini biliyorum ama makarna için 8. ayı beklemem gerektiği söyleniyor. Peki, bu süreçte bebeğim için doğru makarna türünü nasıl seçebilirim? Glütensiz veya tam buğday makarna tercih etmek mi daha iyi olur? Ayrıca, makarnayı nasıl hazırlamam gerektiği konusunda da bir öneri var mı?
Cevap yaz